Eeuwigdurende grafrust in de bossen van Landgoed PrattenburgEen plek reserveren

Een graf reserveren

Natuurbegraafplaats Prattenburg is nog in ontwikkeling. We verwachten dat we de natuurbegraafplaats in 2021 kunnen openen. Het is dus op dit moment nog niet mogelijk om een plek vast te leggen. Maar u kunt wél alvast uw interesse kenbaar maken. Dan nemen we contact met u op, zodra het mogelijk is om een plek uit te kiezen op Prattenburg.

Hoe werkt het?

Wanneer u interesse heeft in een eigen plek op Natuurbegraafplaats Prattenburg, kunt u dat vooraf aangeven. In principe mag u straks overal een plek reserveren, zolang die nog vrij is. Sommige plekken zijn door ecologische waarde uitgesloten voor graven. Het verstrooien van as is niet toegestaan op Prattenburg, omdat dit schadelijk is voor de humuslaag in de natuur. U kunt de as wel uitstrooien in een graf of in een urn begraven.

Eeuwigdurend grafrecht

Graven krijgen hier vanaf 2021 alle ruimte, gesitueerd op een ruim stuk grond. Het graf wordt niet geruimd en het grafrecht is eeuwigdurend. Als nabestaande kunt u het graf altijd terugvinden; we meten de ligging nauwkeurig in en u krijgt de exacte gegevens. Zo kunt u altijd, op momenten dat u dat wilt, naar deze plek terugkeren.

Geïnteresseerd?

Als u het formulier hieronder invult, dan nemen we contact met u op als de natuurbegraafplaats opent.

Interesse in Prattenburg

Ik heb interesse in een graf op Prattenburg
Ik zou graag de nieuwsbrief ontvangen
Ik zou graag uitgenodigd worden voor de publieksopening
Naam*
E-mail*
Telefoon
Contactverzoek Bron
Contactverzoek Status
Locatie

Invullen verplicht u tot niets, uw gegevens worden conform onze privacy policy verwerkt.